20.6.11

Роденден на Пастелните Утра:
20.06.2011 е првиот роденденот на мојот блог односно именуван како My Pastel Mornings. Го отворив со цел да имам свое место каде што ќе можам да ги споделувам сите креативни, инспиративни моменти и проекти на кои што ќе наидам во моето секојдневие. Да ги поттикнам сите оние на кои што им се допагаат моите постови, да размислуваат креативно и на секој најмал и навидум најнезначителен момент. Креациите го движат светот, а само ние самите, секој со креативноста на свој начин можеме да се поттикнеме да бидеме среќни... Се надевам дека овој блог ќе доживува уште многу родендени, а на вас...сите вие кои што го следите сакам да ви кажам едно гоооооолемо благодарам, за сите поддршки и прекрасни коментари кои секојдневно ме водат и инспирираат за да го продолжам овој блог понатаму. :*

3 comments:

  1. Твојата цел е дефинитивно и убедливо исполнета, навистина си инспирација. Не потсеќаш дека секој ден е различен и носи нови убавини, само ако сакаме да гледаме. Среќен роденден! :****

    ReplyDelete
  2. Малку задоцнет коментар, но овие две ми се едни од омилените слики на твојот блог :)

    ReplyDelete