8.7.11

Пастелни карамел моменти:

Фотографиите се превземени од http://cupsofhope.tumblr.com/.Уживајте во карамелната боја ова лето. Фаќајте ги моментите кога првите зраци сонце ќе ви влезат низ прозорецот. Кога карамелот се топи, кога се создаваат прекрасни апстракции од светлото и сенките... Едноставно, природната комбинација од бои претворете ја во вашата дневна испиративна доза.

1 comment:

  1. Уф прекрасен блог! Како не сум го открила досега? :) Те пратам, па се надевам на одлични постови кои ќе ме воодушеват. Имај убав ден ;)

    ReplyDelete