11.7.11

Како сами да си направите декоративни свеќи:Ова е еден мој рецепт како сами да си направите декоративни цвеќи. Многу е лесно, прочитајте! -http://ilike.mk/art/subcategory/dekorativni-svekji/

1 comment: