26.9.11

Party Decorations:

Изминатата недела бев тотално збунета која од моите идеи за сценографии прва да почнам да ја реализирам. Имав неколку идеи меѓу кои и минатиот пост што беше црно - бело и риги, но за среќа овој викенд ненадејно ми излезе сосема различен и неодолив проект кој ми го реши проблемот. :) Кон крајот на оваа недела треба да направам сцени со декорации за забава и така решив комбинацијата на две бои да ја заджам но наместо црната да ја употребам жолтата која е ведра и позитивн боја и мислам дека одлична би била за декорирање на забави. Денес во моето ателје уште одма започнав со подготовките, а ова се некои многу едноставни инструкции како да се направат декорациите кои што ги смислував во моментот. 


No comments:

Post a Comment