2.10.11

Забава за позитивни души:

 Ова се финалните фотографии кои што ги сликав вчера на денска светлина пред да почне забавата. Сите делови кои што ви ги презентирав одделно сега можете да ги видите како едно цело. Се надевам ви се допаѓа целата моја замисла на овој жолто - бел свет и ќе рашири позитивна енергија како што доликува за една забава. Уживајте!

No comments:

Post a Comment