17.10.11

Пауза:

 Направете пауза во некое симпатично ресторанче или кафич во овие ладни денови. Напијте се топол пијалок и уживајте во миговите на вистинската есен!

 ...И пробајте често да се потсетувате на овој мал и корисен рецепт:
слики via tumblr.com

No comments:

Post a Comment