11.11.11

О, ла ла !!!

 Вчера јас и моите другарки решивме да ја посетиме новата отворена слаткарница "О, ла ла". Ммммм...воопшто не се покајавме мислам дека се забележува и од фотографиите. Мали слатки задоволсва кои ни го прават животот поубав. Тоа горе сум јас, фатена во поза што значи: Ајде дечки доаѓајте, тука има се! :D
 Па да ви ги претставам. Од левата страна е Елена, од десната Ана. :)
 Од лево: едно од многуте прекрасни колачиња, од десно е Цаци. :)
 Ова е мојата нарачка од амерички палачинки.
А последнава фотографија одсликува среќни и весели пријатели, со полни стомаци :). Па дечки, што мислите??? Се наоѓа во ГТЦ на приземје (во случај да се запрашавте:)

No comments:

Post a Comment