21.11.11

Календар:
Здраво дечки! После подолго време еве еден инспиративен пост со бувови. Ова се неколку илустрации од календар кој можете да си го симнете од оваа страна http://www.myowlbarn.com/p/owl-lover-2012-calendar.html . На неа налетав случајно и премногу ми се допаднаа, но оваа недела имам малку проблеми со мојот интернет и неможев јас за себе да го симнам. Па така, одберете си ги вашите омилени дизајни, превземете си го овој прекрасен календар за годината што ни следи и пишете ми каков е! :)
П.С. Утре ќе ви презентирам еден нов мој дизајн кој што почнав да го работам и толку многу ме обзеде деновиве што дури не можев ништо да ви пишам. :)

No comments:

Post a Comment