27.11.11

 Ова се неколку фотографии од дизајнот на крилестото столче за кој што зборував претходно. Иако фотографииве не се доволно квалитетни поради тоа што се фотографирани во лоши услови, сепак го претставуваат мојот целосен дизајн. Ќе имам уште многу други фотографии од ова столче кое сепак уште малку ќе треба да го доработам, но секако сакав да ви го претставам и во овој чекор. :)


3 comments:

  1. Леле! Колку добро изгледа! Браво бе.. Баш ме воодушеви.

    ReplyDelete
  2. Виткорија! Секоја чест!

    ReplyDelete