6.12.11

Креативни новогодишни идеи:

 За убав почеток на денот, сакам со вас да ги споделам овие креативни идеи превземени од designdautore. Вакви идеи мене многу ми помагаат при инспирирање, а се надевам ќе ви се допаднат и вас доколку сакате да направите некоја рачна изработка за декорирање во домот, трпезата, новогодишната елка и сл. Можеби сеуште е малку рано, но убаво е да се размислува на нив уште од сега! :)  


No comments:

Post a Comment