21.12.11

Зимска Бајка:

 Ова е мојот најнов проект наречен "Зимска Бајка" и е работен во соработка со графичкиот дизајнер Магдалена Дилевска. Сакавме да создадеме амбиент кој што ќе асоцира на зима, бајка, празници, прославувања и поетичен амбиент. Со еден збор да асоцира на нешто магично преку кое гледачот ќе може да се препушти на убавиот амбиент кој што го носи декември.
Се надевам ќе ви се допадне. Уживајте!3 comments:

  1. баш е како од бајка. ме потсети на "камениот цвет".

    ReplyDelete
  2. Браво бе женски! Нестварно е убаво, феноменално!

    ReplyDelete