7.1.12

Божиќ:

Среќен Божиќ мои најдраги пастелни следачи! Имајте прекрасни мигови, а ова се неколку мали совети :)

 Направете си некои драги работи, работи кои што знаете дека ќе ве расположат. Нека бидат работи кои што ќе ви ја нахранат душичката.
 Облечете се топло и удобно! Прошетајте, фотографирајте се! Имајте убави фотографии од овој Божиќ кои ќе ви останат за спомен.
 Направете си убаво кафе. Отидете специјално за него да купите некои додатни состојќи како: шлаг, цимет во стапче, чоколаден прелив, мрвици, можеби рум...
Со кафето секогаш иде и нешто благо :). Ова можете да си го купите. Изедете колку што ви се јаде. Не се штедете, па Божиќ е нели??? :)

photos via tumblr

No comments:

Post a Comment