24.1.12

Happy Day:

 Едно мало туторијалче како сами да си направите лептир машнички во вашите среќни денови :)
 Ако случајно се прашувате: јас од десната страна, сестра ми од левата страна и нашето мило милениче - Мило, во средината.

Имајте среќен ден!

3 comments:

  1. duri i na kucencevo mui se gledaat zabcinjata kako da se smee :)

    ReplyDelete
  2. хаха, да, и мило се смее.
    супер пост.

    ReplyDelete