31.1.12

Неколку факти за мене:


Овие беа неколку рандом факти за мене, кои што можеби не сум имала прилика да ви ги кажам во моите претходни постови. На ваков сличен начин ќе може да дознавате повеќе и за гостите кои што ќе ми бидат на блогот. Мислам дека се поинтересни ваквите кратки прашања на дополнување и повеќе кажуваат за карактерот отколку долгите интервјуа. Мене многу ми се интересни и гледам дека ќе ми станат честа занимација. Што мислите вие? :)

1 comment: