13.9.12

Сценографија за детска претстава: #4

 После мал викендашки одмор, се вратив на работа за третата слика од сценографијата. Тука е претставена "Иднината" каде што се е сино... Различни урбани предмети се прелеваат во пејсажи, море, небо...се е нереално и по малку замаглено... Вака јас ја претставив иднината за да биде лесно сфатлива за очите на малите деца...


1 comment:

  1. Феноменално изгледаат сите сцени. Немам збор освен: браво! :)

    ReplyDelete