13.9.12

Мое интервју во магазинот "Теа Модерна":

 Пред некој ден, ненадејно добив меил од една новинарка (Анита Златкова) од магазинот "Теа Модерна" за покана како соговорник во нејзината рубрика "Вешти Рацe". Јас со задоволство прифатив, ги поканив во моето хаосно атеље, фотографираа, јас раскажував :) ... и така, можете да ме прочитате во новиот број кој што излезе во продажба вчера.


2 comments: